Митовете падат: Истината за древна Спарта

Митовете падат: Истината за древна Спарта

0

Желязна дисциплина, кръвожадност и неустрашимост, тези качества превърнали спартанската армия във фактор, с който всички трябвало да се съобразяват. Бойните им умения успели дори да спрат единствената суперсила за онези времена – Персия.

1

Воини

Воини - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Воини. Нашите статии за Воини от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Воини.
Воини - Невероятните археологически разкрития за филистимците

Невероятните археологически разкрития за филистимците

28.02.20170245

Днес повечето хора счита, че филистимците не са нищо повече от символи в библейските истории. Те съставлявали народа, водил дълги и кръвопролитни войни с античните евреи. Голиат, който се изправил срещу Давид, също бил филистимец.

Воини - Откриха гроб на древен цар, погребан с коня си

Откриха гроб на древен цар, погребан с коня си

31.08.20150976

Богато погребение на древен скитски цар, владял степите на Южна Русия преди повече от 2500 години, откриха учени при разкопки в свещената за конните народи планина Алтай, съобщава Дейли мейл.

Воини - Легенди от древността: Армията на Дявола

Легенди от древността: Армията на Дявола

14.08.200956642

Сатаната притежава милионна армия. В армията на Дявола има строга йерархия - тя се ръководи от демони, под чието командване са милионни легиони от воини.

На актуалната страница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации за Воини. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Воини. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Воини. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Воини. Воини, съвети и класации.