Днес посрещаме Йордановден

Днес посрещаме Йордановден

0

На 6 януари православните християни честват един от най-големите християнски празници – Йордановден или наричан още Богоявление. Йордановден се смята за последния ден от периода на т. нар. мръсни дни, които започват от деня след Коледа

1

Водици

Водици - Най-новите текстове и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Водици. Любопитни статии за Водици от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Водици.
Водици - С празника Водици започват 3 дни, в които всяко желание се сбъдва

С празника Водици започват 3 дни, в които всяко желание се сбъдва

05.01.201708083

На 5 януари православната църква отбелязва Попова Коледа или Зимния Кръстовден, а в народния календар празникът е известен като Водици. Смята се, че от тази дата започват три поредни дни, в които всяко желание може да се сбъдне.

На текущата страница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации относно Водици. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Водици. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Водици. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Водици. Водици, снимки и потребителски оценки.