6 202 Статии,9 554 Сънища,5 305 Истории
Водата лекува безсъние

Водата лекува безсъние

1

Обикновената вода може да ви помогне да се справите с безсънието, както и да неутрализира лошите сънища. Ако се обръщате към водата с мили думи, преди да я изпиете, тя ще ви зареди с мощна енергия.

1

Вода

Вода - Актуални теми и статии. Мистерии, загадки и всичко на тема Вода. Материали за Вода от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Вода.

Популярни

Вода - Видове вода

Видове вода

26.08.201504802

Водата може да се разглежда по различни признаци – има различни признаци по структура, състав, вкус и др. Съществуват видове лечебна вода, която действително помага за много здравословни неразположения.

Вода - НАСА: Водата на Земята се изчерпва

НАСА: Водата на Земята се изчерпва

19.06.201501710

Според сателитни данни на НАСА човечеството е изправено пред криза с водата, тъй като едни от най-големите извори на подпочвена вода на Земята са започнали да пресъхват.

Вода - Чудо: Тийнейджър оцеля 42 минути под вода

Чудо: Тийнейджър оцеля 42 минути под вода

13.06.20152627

Италиански тийнейджър направи истинско чудо, като успя да оцелее, след като прекара цели 42 минути под вода. Щастливецът е 14-годишния Микеле, съобщават италианските медии, които спестяват фамилията на момчето.

Вода - Космически сблъсъци са причината за Световния океан

Космически сблъсъци са причината за Световния океан

25.05.20153508

Според учени водата, която е извор на живот на Земята, не се е образувала на самата планета, а е пристигнала тук с метеорити, които са паднали на повърхността й.

Вода - Извор в пернишко село разпознава грешниците

Извор в пернишко село разпознава грешниците

23.12.201424479

Чудноват извор в софийското село Боснек е посещавано само от смели туристи, тъй като водата в него може да разпознае кой е грешник и кой вече се е покаял за греховете си.

Вода - Проби на Фила отричат земната вода да е дошла от комети

Проби на Фила отричат земната вода да е дошла от комети

13.12.20141692

Първите данни на спускаемия модул Фила, който кацна на кометата Чурюмов-Герасименко, са проби, които карат експертите да се съмняват в теорията, че водата на Земята е дошла от комети.

Вода - Бабините суеверия, свързани с водата

Бабините суеверия, свързани с водата

18.11.201437472

В българските традиции са завещани няколко суеверия от бабите и дядовците ни, свързани с водата, които всеки от нас волно или неволно спазва, за да се предпази от лош късмет.

Вода - Мъж живее без вода вече две години

Мъж живее без вода вече две години

10.11.201411372

Един американец разби всички митове за живота без вода и доказа, че може да оцелее, без да пие течности и без да боледува. Заради избора си Питър Филак е принуден да въведе някои промени в живота си.

Вода - Урочасването се лекува с вода

Урочасването се лекува с вода

03.08.201428163478

Ако се чувствате отпаднали, възможно е някой да ви е урочасал. На практика урочасването е негативна психическа енергия.

Вода - Откриха първата бутилирана минерална вода

Откриха първата бутилирана минерална вода

22.07.20141464

Полски археолози откриха най-старата бутилирана минерална вода на дъното на Балтийско море в залива Гданск. Първата бутилирана минерална вода е попаднала на морското дъно преди 200 години.

Избрани

Популярно днес

 • Споделени Истории

 • Нови
 • Коментирани
 • Популярни
 • Любими
 • Google+
 • Pinterest

 • Мистерии и Загадки

 • Най-новите
 • Последно коментирани
 • Популярни
 • Най-коментирани

В Съновник.бг на тази страница ще намериш избрани материали и статии на тема Вода. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Вода. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Вода. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Вода. Вода, идеи и отзиви.