Прочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбените

Прочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбените

Любовта е описвана като най-красивото чувство, което човек може да изпита. Сравнявана е с огън и се казва, че нейната сила ни провокира да покажем най-добрата си страна. Прочетете част от най-добрите мъдри мисли за любовта по повод Деня на влюбените.

1

Влюбени

Влюбени - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Влюбени. Любопитни статии за Влюбени от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Влюбени.
Влюбени - Кой е Свети Валентин?

Кой е Свети Валентин?

14.02.201723678

Свети Валентин е празник, който се празнува от началото на 14 век в Европа, у нас около 90-те години на миналия век, а САЩ празнуването му започва от 1777 г. Свети Валентин е бил епископ, който е роден в Италия, на територията на днешния град Терни.

Влюбени - Не правете любовни срещи на кръстопът

Не правете любовни срещи на кръстопът

27.06.201103361

Поличбите за любов и сърдечно щастие са хиляди. Влюбените не трябва да се целуват на кръстопът. Ако, разхождайки се с любимия, срещнете черна котка, бял кон или пони, ще ви провърви.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...