Прочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбените

Прочетете най-красивите цитати за любовта в Деня на влюбените

0

Любовта е описвана като най-красивото чувство, което човек може да изпита. Сравнявана е с огън и се казва, че нейната сила ни провокира да покажем най-добрата си страна. Прочетете част от най-добрите мъдри мисли за любовта по повод Деня на влюбените.

1

Влюбени

Влюбени - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко касещо Влюбени. Любопитни статии за Влюбени от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Влюбени.
Влюбени - Кой е Свети Валентин?

Кой е Свети Валентин?

14.02.201723630

Свети Валентин е празник, който се празнува от началото на 14 век в Европа, у нас около 90-те години на миналия век, а САЩ празнуването му започва от 1777 г. Свети Валентин е бил епископ, който е роден в Италия, на територията на днешния град Терни.

Влюбени - Не правете любовни срещи на кръстопът

Не правете любовни срещи на кръстопът

27.06.201103321

Поличбите за любов и сърдечно щастие са хиляди. Влюбените не трябва да се целуват на кръстопът. Ако, разхождайки се с любимия, срещнете черна котка, бял кон или пони, ще ви провърви.

На актуалната страница ще намериш избрани заглавия и публикации относно Влюбени. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Влюбени. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Влюбени. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Влюбени. Влюбени, снимки и потребителски оценки.