Тези сънища показват, че скоро ще се влюбите

Тези сънища показват, че скоро ще се влюбите

Голямата любов ще почука на вратата ви съвсем скоро, ако от известно време сънувате някои определени сънища. Ако сънят се повтаря често, това означава, че вашата сродна душа е около вас, а вие не я забелязвате.

1

Влюбване

Влюбване - Последните текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко за Влюбване. Любопитни статии за Влюбване от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Влюбване.
Влюбване - Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

Колко пъти ще се влюбим истински – зависи от зодията

21.02.20141047499

Специалистите по астрология смятат, че всеки човек има определена съдба в любовта, която в голяма степен зависи от зодията му. Зодиакалният ни знак ни показва колко пъти можем да очакваме истинската любов.

Влюбване - Лошите шеги на съзнанието ни

Лошите шеги на съзнанието ни

19.07.201145836

Съзнанието си прави шеги с нас и често ни дезориентира. Така например ние може да си въобразим, че сме влюбени, без това да е вярно, а мързела да възприемаме като липса на късмет.

Влюбване - Мозък и чувства

Мозък и чувства

15.04.201106121

Невротрансмитерите отговарят за различните емоции. Полукълбата на мозъка са отговорни за чувствата ни. Влюбените са под влияние на невротрансмитерите допамини.

Влюбване - Влюбваме се за по-малко от секунда

Влюбваме се за по-малко от секунда

02.11.201009082

Влюбването не само ни опиянява, но и се случва доста бързо. Учените са установили за колко време се случва това. Защо разпадането на връзките предизвиква силен стрес и депресия.