Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

Личностите, които са продали душата си на Дявола за власт и слава

0

Пет исторически личности са подозирани от теориите на конспирацията, че са сключили сделки с Дявола точно като доктор Фауст от едноименната творба на Гьоте.

1

Власт

Власт - Новите текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Власт. Нашите статии за Власт от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Власт.
Власт - Трите зодии, родени да бъдат лидери

Трите зодии, родени да бъдат лидери

14.06.20154101422

Изследване на Vocativ посочва, че от 187 световни лидери 3 от зодиакалните знаци преобладават във властта. Астрологията също подкрепя изследването, казвайки, че точно тези знаци са родени да бъдат лидери.

Власт - Въздействието на докосването

Въздействието на докосването

09.05.201317949

Докосването има огромна сила. С помощта на докосването можете да убедите някого да ви помогне. Хората, които докосват други по рамото или дланта при разговор, са с повече власт.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии за Власт. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Власт. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Власт. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Власт. Власт, съвети и мнения.