Най-мистериозните вируси, тормозещи човечеството

Най-мистериозните вируси, тормозещи човечеството

0

Вирусите са най-странните организми, съществуващи на Земята. Ежегодно те отнемат живота на милиони хора. Учените твърдят, че вирусите дори са по-еволюирали от нас. С всяко ново откритие ние разбираме колко малко знаем за тях.

1

Вируси

Вируси - Последните текстове и публикации. Мистика, загадки и всичко касещо Вируси. Любопитни статии за Вируси от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вируси.
Вируси - Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

19.12.20160401

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

Вируси - Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

Доказано! Тровят ни с токсични препарати от въздуха

07.09.201601104

НАСА призна – тровят ни с тежки метали и ваксини от въздуха. Литий се впръсква в земната йоносфера от 45 години, за да се помогне на хората с маниакална депресия и биполярно разстройство.

Вируси - Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

21.08.201601348

С бързите темпове, с които се топи замръзналата тундра на Сибир, може да се пусне отново на воля старашният вирусъ, който се съдържа в замръзналите трупове на хората, станали жертви на страшната болест преди 120 години

Вируси - След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света

След Зика нова смъртоносна инфекция заплашва света

06.07.201601749

След като вирусът Зика накара миналата година света да се страхува със своето бързо разпространение и животите, които отне, на хоризонта се появява нова болест, за която учените казват, че е много по-страшна.

Вируси - Вирусът Зика е дело на конспирация! Вижте теориите

Вирусът Зика е дело на конспирация! Вижте теориите

23.02.201601385

Световната здравна организация обяви вируса Зика като опасност, от която е застрашено човечеството по цял свят. След тази аларма се появиха и няколко конспиративни теории за появата на вируса.

Вируси - Гигантски вирус се събуди след 30 000-годишен сън

Гигантски вирус се събуди след 30 000-годишен сън

12.03.201414718

Гигантски вирус, която поразява само едноклетъчни организми, се събуди за живот след близо 30 000 години в криосън в замръзналата почва на Сибир.

Вируси - Вирус поразява безжичните мрежи

Вирус поразява безжичните мрежи

11.03.20140994

Учени от Университета в Ливърпул са доказали, че благодарение на WiFi мрежите, компютърните вируси от ново поколение могат да се разпространяват с мълниеносна скорост.

Вируси - Откриха пандоравирус с извънземен произход

Откриха пандоравирус с извънземен произход

24.07.201324283

Френски учени откриха най-големия вирус, откриван някога до сега. Новооткрития вирус надвишавал десетократно по размер всички останали познати на науката вируси. Кръстили го пандоравирус.

Вируси - Факти за гравитацията

Факти за гравитацията

13.10.201133646

Гравитацията не е равномерна във всички точки на земното кълбо, защото то не е идеална сфера. При липса на гравитация се губи костна маса и много вируси стават по-силни и устойчиви.

Вируси - Вирусите били биороботи на пришълци

Вирусите били биороботи на пришълци

29.10.201013437

Животът на Земята е донесен от Космоса в резултат на експеримент на извънземна цивилизация. Според руски учен вирусите са биороботи, които имат за цел да коригират хода на човешката еволюция.

На актуалната страница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации относно Вируси. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Вируси. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Вируси. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Вируси. Вируси, снимки и класации.