Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

0

Каквото и да се каже за таланта на Винсент ван Гог, ще е малко. Но заедно с голямата дарба е получил и много изпитания, които е преживявал трудно заради дълбоката си емоционалност. Единственият човек, който винаги го е разбирал и му помагал, бил малкият

1

Винсент Ван Гог

Винсент Ван Гог - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Винсент Ван Гог. Материали за Винсент Ван Гог от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Винсент Ван Гог.
Винсент Ван Гог - Истината за ухото на Ван Гог излезе наяве! Виновен е брат му

Истината за ухото на Ван Гог излезе наяве! Виновен е брат му

03.11.20160809

Винсент Ван Гог, освен с картините си, е известен с това, че е отрязал едното си ухо. Има много версии за причините и обстоятелствата около случката. Според последната такава, виновник е брат му.

Винсент Ван Гог - Соларна велоалея блещука в Холандия

Соларна велоалея блещука в Холандия

21.11.2014094

Една от най-известните картини - Starry Night на Винсент ван Гог, вдъхнови изработването на първата по рода си блещукаща соларна велопътека.

Винсент Ван Гог - Лудостта и гениалността на 4 всепризнати умове

Лудостта и гениалността на 4 всепризнати умове

25.07.201442458

Много теории твърдят, че гениалността и лудостта вървят ръка за ръка, но това така и не е доказано. Въпреки това съществуват няколко примера, които подкрепят това становище.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани материали и статии на тема Винсент Ван Гог. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Винсент Ван Гог. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Винсент Ван Гог. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Винсент Ван Гог. Винсент Ван Гог, съвети и класации.