Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Каквото и да се каже за таланта на Винсент ван Гог, ще е малко. Но заедно с голямата дарба е получил и много изпитания, които е преживявал трудно заради дълбоката си емоционалност. Единственият човек, който винаги го е разбирал и му помагал, бил малкият

1

Винсент Ван Гог

Винсент Ван Гог - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко касещо Винсент Ван Гог. Материали за Винсент Ван Гог от Средновековието до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Винсент Ван Гог.
Винсент Ван Гог - Истината за ухото на Ван Гог излезе наяве! Виновен е брат му

Истината за ухото на Ван Гог излезе наяве! Виновен е брат му

03.11.20160837

Винсент Ван Гог, освен с картините си, е известен с това, че е отрязал едното си ухо. Има много версии за причините и обстоятелствата около случката. Според последната такава, виновник е брат му.

Винсент Ван Гог - Соларна велоалея блещука в Холандия

Соларна велоалея блещука в Холандия

21.11.20140106

Една от най-известните картини - Starry Night на Винсент ван Гог, вдъхнови изработването на първата по рода си блещукаща соларна велопътека.

Винсент Ван Гог - Лудостта и гениалността на 4 всепризнати умове

Лудостта и гениалността на 4 всепризнати умове

25.07.201402484

Много теории твърдят, че гениалността и лудостта вървят ръка за ръка, но това така и не е доказано. Въпреки това съществуват няколко примера, които подкрепят това становище.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...