Яйцата на динозаврите са ги убили

Яйцата на динозаврите са ги убили

0

Някои видове динозаври са се развивали с месеци в яйцето, преди да се излюпят. Периодът е бил между три и шест месеца. Това ги доближава повече до рептилите, отколкото до птиците.

1

Видове динозаври

Видове динозаври - Актуални теми и публикации. Мистика, загадки и всичко за Видове динозаври. Нашите статии за Видове динозаври от Средновековието до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Видове динозаври.
Видове динозаври - Бронтозавърът се завръща

Бронтозавърът се завръща

14.04.20150850

Бронтозавърът, най-голямото сухоземно животно, бродило някога на Земята, бе реабилитиран пред научната общност. Специалисти анализират, че възвръщането на доброто име на бронтозавъра е сравнимо с това да бъде възстановен статутът на Плутон като планета

Видове динозаври - Палеонтолози разкриха динозавърска загадка

Палеонтолози разкриха динозавърска загадка

24.10.201402062

Почти цели петдесет години Deinocheirus mirificus представляваше загадка в динозавърската история, казват изследователите на вида, които малко по малко нареждат пъзела.

Видове динозаври - Откриха непознат вид динозавър

Откриха непознат вид динозавър

18.08.201401315

Заради нетипичната форма на костите специалистите стигнали до извода, че става въпрос за древен гущер, принадлежащ към вид, който не е известен все още на палеонтолозите и го нарекли Tambatitanis amicitiae.

Видове динозаври - Глобалното затопляне е факт от хиляди години

Глобалното затопляне е факт от хиляди години

01.12.201311144

Глобалното затопляне е факт и се случва и в момента. То нараства с такива главоломни темпове, че до 2100 г. средните температури ще се повишат с 5°.

Видове динозаври - Откриха нов вид динозавър

Откриха нов вид динозавър

11.11.201301908

Американски учени от щата Юта се натъкнаха на останките на непознат до момента на науката вид динозавър.

Видове динозаври - Динозаврите са виновни за глобалното затопляне

Динозаврите са виновни за глобалното затопляне

21.05.201321981

Газовете, които древните видове тревопасни динозаври са отделяли са главните заподозрени за глобалното затопляне и парниковия ефект - се твърди в публикувано наскоро изследване на британски учени.

В Съновник.бг на тази страница ще откриеш подбрани заглавия и публикации на тема Видове динозаври. Нашият екип се старае да добавя постоянно различни материали за Видове динозаври. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Видове динозаври. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Видове динозаври. Видове динозаври, снимки и отзиви.