Избери си метла, която да яхнеш, и разбери що за вещица си

Избери си метла, която да яхнеш, и разбери що за вещица си

0

Каква вещица се крие във вас може да разберете от теста с метли. Изберете една от метлите на картинката и проверете коя е втората ви, по-зла личност, която малцина познават.

1

Вещици

Съществуват ли още вещици? Вещиците от древността до днес. Влиянието на вещиците и тяхната орисия. Многобройни случаи за вещици и шамани. Историята на салемските вещици запазила се до наши дни. Вещиците - тяхното преследване и изгаряне на кладата. Избрани материали и статии за вещици.
Вещици - Хипатия - единствената жена учен в Средновековието и бруталното ѝ убийство

Хипатия - единствената жена учен в Средновековието и бруталното ѝ убийство

14.05.201701395

И до днес много учени се прекланят през делата на Хипатия, определяна многократно като първата жена учен. Тя се занимавала с физика, математика, философия и астрономия.

Вещици - Призраци бродят в града на вещиците Салем?

Призраци бродят в града на вещиците Салем?

02.05.20170274

Мистериозно явление беше забелязано в американския град Салем, прочул се с лова на вещици в миналото.

Вещици - Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

Вещици от цял свят правят серия от магии на Доналд Тръмп

27.02.20170238

Вещици от цял свят се събраха в петък, 24 февруари, за да направят обща магия на Долалд Тръмп. Избран е бил точно петък, защото е 29-и лунен ден, а Луната е била сърповидна.

Вещици - Магическите свойства на метлата

Магическите свойства на метлата

17.06.201601820

В сферата на магическото метлата най-често се свързва с вещиците. Според легендите, те използвали именно метлите като средство за летене. Този предмет наистина притежава мощни магически свойства. Метлата е символ на домашния уют и семейното щастие и играе

Вещици - Вярата във вещици спира прогреса

Вярата във вещици спира прогреса

13.05.20160403

Вярата във вещици крайно забавя човешкото развитие. Залисани в захласване по свръхестественото, хората подкопават доверието между себе си и в крайна сметка обществото спира прогреса си.

Вещици - Настъпва Валпургиевата нощ - най-тайнствената вечер от годината

Настъпва Валпургиевата нощ - най-тайнствената вечер от годината

30.04.201624691

Вечерта между 30 април и 1 май се почита от света на окултното като Валпургиева нощ и се смята, че в тези часове нечистите сили слизат на Земята.

Вещици - Откриха полумъртво нигерийче, изхвърлено заради вещерство

Откриха полумъртво нигерийче, изхвърлено заради вещерство

17.02.201627271

Малко нигерийче бе открито в кофите за боклук на 31 януари. Две годишното дете е живяло там осем месеца и се е изхранвало основно с червеи.

Вещици - Цяло семейство избити заради вещерство

Цяло семейство избити заради вещерство

25.07.201501399

Цяло семейство бе избито в източна Индия, защото съседите им го заподозрели във вещерство. Трагедията се разиграла в малкото село Лаханда в щата Ориса, Индия.

Вещици - Сборище на вещици организира обред за мир в Украйна

Сборище на вещици организира обред за мир в Украйна

30.04.20150555

2000 вещици, магьосници, екстрасенси и други представители на паранормалния свят организират тази вечер – срещу 30 април и 1 май, масов ритуал за мир в Украйна.

Вещици - Изгориха жена жива в Парагвай - била вещица

Изгориха жена жива в Парагвай - била вещица

15.11.201401339

Адолфина Окампос, която е част от племенна общност в Парагвай, е била изгорена жива, защото е смятана за вещица. Преди около година тълпа от разярени хора в Папуа Нова Гвинея също изгори жена, която смятали за вещица.

В актуалната страница ще се натъкнеш на избрани материали и статии относно Вещици. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно различни материали за Вещици. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Вещици. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Вещици. Вещици, снимки и отзиви.