Прокълнати вещи, донесли беди на притежателите си

Прокълнати вещи, донесли беди на притежателите си

Желанието на някои хора да притежават определени вещи им изиграло лошо шега, тъй като имали нещастието в ръцете им да попаднат прокълнати принадлежности.

1

Вещи

Вещи - Последните текстове и материали. Мистика, загадки и всичко за Вещи. Любопитни статии за Вещи от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Вещи.
Вещи - Богаташът и камъкът

Богаташът и камъкът

28.05.201504781

Един богат предприемач си купил много скъпа и бърза кола. Той обожавал да препуска с нея и докато го правел, сякаш не мислел за нищо.

Вещи - Притча за собствеността

Притча за собствеността

16.01.201501838

Чувството за собственост не се определя от вещите, с които разполагаме. То живее в нашите мисли. Човек може да разполага с различни предмети, но да няма собственическо чувство.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...