Писма на Хемингуей до първата му любов го разкриват в нова светлина

Писма на Хемингуей до първата му любов го разкриват в нова светлина

0

В историята Ърнест Хемингуей е познат с непримиримия си характер, който не познавал никакви стандарти на приличието. Но преди да се прочуе, в тинейджърските си години той е бил доста по-прибран и срамежлив младеж.

1

Велики писатели

Велики писатели - Актуални текстове и публикации. Необясними явления, загадки и всичко касещо Велики писатели. Материали за Велики писатели от вековете до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Велики писатели.
Велики писатели - Вечните цитати от творчеството на Габриел Гарсия Маркес

Вечните цитати от творчеството на Габриел Гарсия Маркес

24.01.20170361

Габриел Гарсия Маркес е колумбийски писател, журналист и общественик. Носител е на Нобеловата награда за литература и е считан за един от най-забележителните автори на двадесети век.

Велики писатели - Вечните цитати на големия мечтател Рей Бредбъри

Вечните цитати на големия мечтател Рей Бредбъри

20.01.20170297

Освен с забележителните си произведения, дали вдъхновение на милиони, Рей Бредбъри е известен и с вечните си цитати. Ето и най-забележителните от тях.

Велики писатели - Смъртта на Едгар Алън По, която и до днес е пълна загадка

Смъртта на Едгар Алън По, която и до днес е пълна загадка

08.10.201611079

Истинска ирония е, че бащата на детективските романи умира при също толкова мистериозни обстоятелства, каквито редовно е описвал в своите истории.

Велики писатели - Циничните мисли на Чарлз Буковски за живота

Циничните мисли на Чарлз Буковски за живота

24.08.20160633

Писателят и поет Чарлз Буковски, чийто начин на живот е икона за голяма част от младите хора днес, е завещал своята философия чрез своите незабравими сентенции.

В актуалната подстраница ще попаднеш на последните любопитни теми и публикации относно Велики писатели. Екипът на Съновник.бг се старае да въвежда редовно различни материали относно Велики писатели. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Велики писатели. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Велики писатели. Велики писатели, идеи и отзиви.