Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

Вижте скритите доказателства, че великаните са съществували

0

Историите за великани и страховити гиганти са осеяли цялата човешка митология и фолклор. Гигантите обаче са факт, който научната общност умело прикрива от десетилетия.

1

Великани

Великани - Последните теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко относно Великани. Нашите статии за Великани от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Великани.
Великани - Великани бродили в Кюстендилско

Великани бродили в Кюстендилско

17.04.201601298

Мъже с исполински размери бродели в района на селце от Кюстендилска област, а образът им и до днес остава обвит в мистерия.

Великани - Пореден скелет на великан в Якутия?

Пореден скелет на великан в Якутия?

19.10.201415461

Множество известни и неизвестни хроники също доказват за наличието на гигантски човешки скелети на различни места по света.

Великани - Исполините са съществували

Исполините са съществували

24.04.201335868

През 1912 година при разкопки в близост до езерото Делаван, Уисконсин са открити останките на тайнствена раса – неописана в нито един учебник или научна статия.

Великани - Гигантите на Земята

Гигантите на Земята

28.05.201256244

Всеки народ има легенди и приказки за великани. Затова не е чудно, че на някои места на планетата са откривани скелети на огромни хора.

Великани - Циклопите - еднооките великани

Циклопите - еднооките великани

14.11.200906593

Циклопите са великани от гръцката митология. Циклопите са се хранели с хора и са били добри ковачи. Находка в пещера в Тексас доказва съществуването на исполините.

Великани - Гигантски кости открити в пещера в Бавария

Гигантски кости открити в пещера в Бавария

26.05.200977666

Даниел Фишер, военен фотограф, през ноември 2007 година се натъква на гигантски кости в пещерата Брайтенвинер, разположена в Бавария в близост до пункта.

На текущата страница ще се натъкнеш на най-новите любопитни теми и публикации за Великани. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Великани. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Великани. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Великани. Великани, съвети и класации.