Най-опасните места на планетата

Най-опасните места на планетата

1

Едно от най-опасните места на планетата е езерото Ниос в Камерун, на дъното на което изригва въглероден двуокис. Спящи вулкани дебнат Неапол, земетресения заплашват Ява и Суматра.

1

Везувий

Везувий - Последните заглавия и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Везувий. Любопитни статии за Везувий от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Везувий.
Везувий - Активни вулкани в Европа

Активни вулкани в Европа

31.08.200929976

В Европа най-популярнатаатракция са Алпите в Швейцария, но като говорим за вулкани, Италия държи козовете. Активните вулкани в Европа - Везувий, Етна, Стромболи и Хекла.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...