Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Каквото и да се каже за таланта на Винсент ван Гог, ще е малко. Но заедно с голямата дарба е получил и много изпитания, които е преживявал трудно заради дълбоката си емоционалност. Единственият човек, който винаги го е разбирал и му помагал, бил малкият

1

Ван Гог

Ван Гог - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Ван Гог. Материали за Ван Гог от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ван Гог.
Ван Гог - Интересни факти за великите художници

Интересни факти за великите художници

20.01.201701815

Всеки човек е творчески настроено същество. Имаме дарбата да променяме света около нас с цел да го направим по-красив, уютен и наш. Има обаче някои хора, чиито творби остават вечни, за поколения и поколения напред.

Ван Гог - Мъдрите мисли на Ван Гог за живота и изкуството

Мъдрите мисли на Ван Гог за живота и изкуството

04.04.20160804

Освен с майсторството на четката му, го познаваме и като личност, оставил безсмъртни цитати за живота и изкуството.

Ван Гог - Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

19.11.201401383

Разследване на водещия експерт по огнестрелни рани доктор Винсент ди Майо показва, че няма как знаменитият художник Винсент Ван Гог да се е самоубил, каквато е официалната версия за смъртта му.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...