Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

Най-мрачните моменти от живота на Винсент ван Гог

0

Каквото и да се каже за таланта на Винсент ван Гог, ще е малко. Но заедно с голямата дарба е получил и много изпитания, които е преживявал трудно заради дълбоката си емоционалност. Единственият човек, който винаги го е разбирал и му помагал, бил малкият

1

Ван Гог

Ван Гог - Най-новите теми и публикации. Паранормални явления, загадки и всичко относно Ван Гог. Материали за Ван Гог от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Ван Гог.
Ван Гог - Интересни факти за великите художници

Интересни факти за великите художници

20.01.201701787

Всеки човек е творчески настроено същество. Имаме дарбата да променяме света около нас с цел да го направим по-красив, уютен и наш. Има обаче някои хора, чиито творби остават вечни, за поколения и поколения напред.

Ван Гог - Мъдрите мисли на Ван Гог за живота и изкуството

Мъдрите мисли на Ван Гог за живота и изкуството

04.04.20160784

Освен с майсторството на четката му, го познаваме и като личност, оставил безсмъртни цитати за живота и изкуството.

Ван Гог - Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

Нова версия – Ван Гог не се е самоубил

19.11.201401366

Разследване на водещия експерт по огнестрелни рани доктор Винсент ди Майо показва, че няма как знаменитият художник Винсент Ван Гог да се е самоубил, каквато е официалната версия за смъртта му.

  • Споделени Истории

  • Нови
  • Коментирани
  • Популярни

На текущата подстраница ще попаднеш на най-новите заглавия и публикации на тема Ван Гог. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Ван Гог. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Ван Гог. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Ван Гог. Ван Гог, идеи и потребителски оценки.