Символика и значение на белия цвят

Символика и значение на белия цвят

Белият цвят предизвиква у повечето хора усещане за лекота и тишина‚ хлад и светлина. Това е цветът на искреността‚ идеала‚ въображението и мечтите‚ символ на истината и невинността.

1

Бял Цвят

Бял Цвят - Най-новите заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко касещо Бял Цвят. Материали за Бял Цвят от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Бял Цвят.
Бял Цвят - Снегът е бял, но защо?

Снегът е бял, но защо?

21.12.201302291

Бялото е много особен цвят. Ако питате някой художник за него, той ще ви каже, че то дори не е цвят, а неговата липса. Реално погледнато обаче в себе си то въплъщава всички цветове. Бяло се получава и когато седемте цвята на видимия сектор се слеят.

Бял Цвят - Бели животни в съня

Бели животни в съня

24.07.201304382

Белият цвят символизира чистотата и невинността. Но белите животни в съня не винаги са израз на тази символика. Ако в съня ви се яви бяла крава, очакват ви неприятности, които ще ви се отразят много зле на психиката.

Бял Цвят - Любимият цвят издава характера

Любимият цвят издава характера

22.02.2011038524

Любимият цвят казва много за характера и същността на дадена личност. Безспорно цветовете влияят върху психиката. Те са носители на определена информация и създават различни усещания.