Правят първия подробен хороскоп на българската нация

Правят първия подробен хороскоп на българската нация

Какво казват звездите за българската нация ще стане ясно съвсем скоро, след като астрологът Любомир Червенков публикува книгата си Рождената карта на българския етнос.

1

Българи

Българи - Най-новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко свързано с Българи. Материали за Българи от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Българи.
Българи - България изчезва! ООН потвърди

България изчезва! ООН потвърди

26.06.20170518

Страшните данни на ЦРУ бяха потвърдени от ООН. Българите са на път да изчезнат и за момента процесът изглежда необратим.

Българи - Ето така са изглеждали Балканите в началото на XX век

Ето така са изглеждали Балканите в началото на XX век

01.05.201703937

С няколко цветни фотографии може да се върнете назад във времето и да разгледате страните от Балканския полуостров в началото на XX век.

Българи - Кара Булгар – забравената империя на черните българи

Кара Булгар – забравената империя на черните българи

07.09.201609585

Дори и днес, покрай цялата какафония около съвременната ни историческа наука, до нас достигат сведения за черните българи. Малко се знае за тази част от българския народ. Различни исторически проучвания определят за тяхна родина Южна Украйна, Крим. . .

Българи - Българските открития, които промениха света завинаги

Българските открития, които промениха света завинаги

06.06.20160770

Българинът винаги е бил много талантлив. За съжаление повечето от най-великите открития на нашенци са направени извън граница. Това не пречи да се гордеем с тях. След тях светът никога вече не беше същият.

Българи - Тангра - върховният бог на прабългарите

Тангра - върховният бог на прабългарите

29.05.201601237

Има много теории за религията на древните българи. Повечето експерти са убедени, че предците ни са изповядвали старата религия на обширните евразийски степи – тангризма. Централно място в пантеона на тази религия заемал бог Тангра.

Българи - Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

Израел иска земята ни! Бавно ни изселва по плана Еврия

20.05.201608548

Евреите се опитват да изселват българите от земята им, за да увеличат територията на държавата си по плана Еврия, измислен от комунистическия лидер Лев Троцки.

Българи - Нова теория: Хърватите всъщност са българи

Нова теория: Хърватите всъщност са българи

22.06.201503894

Произходът на хърватите преди масовото преселение на славяните все още, подобно и на този на българите, е обект на засилени научни спорове.

Българи - Няколко теории за произхода на българите

Няколко теории за произхода на българите

16.02.201509469

Безспорно българите са древен народ. Официално страната ни е призната за една от най-старите държави в Европа. Произходът на самия народ обаче е обвит в мъглата на времето и представлява загадка, над която си блъскат главите учени от цял свят.

Българи - Значение и произход на наименованието българи

Значение и произход на наименованието българи

22.11.201308336

Съществуват множество хипотези, които се опитват да обяснят произхода и значението на нашето национално наименование. Според някои руски хроники етнонимът българи е взет от тибетски език и означава бяла глава

Българи - Забравените символи от прабългарската митология

Забравените символи от прабългарската митология

08.07.2013012521

Идвайки в земите на траките и славяните древните българи донесли със себе си не само свободния дух на степите, но и боговете си, преданията и ритуалите. И сами може да се уверите колко богата е митологията ни.