Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

Кое стихийно бедствие си ти според зодиакалния знак

0

В зависимост от зодията гневът на един човек може точно да се сравни с определено стихийно бедствие. Дали подпалвате атмосферата около себе си, или от отнасяте всичко като ураган, може да проверите според вашата зодия.

1

Буря

Буря - Новите заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Буря. Любопитни статии за Буря от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Буря.
Буря - Народни поверия: Как траките са предсказвали времето по Луната

Народни поверия: Как траките са предсказвали времето по Луната

21.02.20170392

До наши дни са достигнали много от методи на траките за прогнозиране на времето, които са доказали ефективността си. Използвани са в продължение на векове от нашите прадеди и са неизменна част от българските народни поверия

Буря - Народни предания: Как да предсказваме времето по облаците

Народни предания: Как да предсказваме времето по облаците

22.01.20170274

Особено неприветливо изглеждат синкавите и червеникавите облаци, и то ненапразно - те са сигурен предвестник за гръмотевични бури. Вижте кои са другите знаци в небето, че времето няма да е добро през утрешния ден

Буря - Как да разпознавате времето по животните според народните поверия

Как да разпознавате времето по животните според народните поверия

10.01.20170334

Ако привечер забележите, че овцете изглеждат прекалено безгрижни и скачат радостно по тревата, очаквайте следващия ден да е прекрасен

Буря - Факти за светкавиците и мълниите

Факти за светкавиците и мълниите

21.08.20150982

Безспорно мълниите са едни от най-забележителните природни явления. Освен страхопочитание те будят и възхита с мощното си великолепие. По същество те са електрически заряд в атмосферата, проявяващ се обикновено по време на буря.

Буря - Мълния порази девойка, докато спи в дома си

Мълния порази девойка, докато спи в дома си

30.05.2014011596

Нетипичен инцидент се случи в сряда следобед в жилището на семейство от русенското село Ръжица. Кълбовидна мълния удари 16-годишна девойка, докато спи в дома си, пише Стандарт.

Буря - Сънища за вода

Сънища за вода

07.04.2014519984

Водата в съня е признак за обновяване. Вълните насън предвещават успехи в работата, ако са леки. Ако са бурни, това предвещава сериозна грешка от ваша страна.

Буря - Бурята може да причини халюцинации

Бурята може да причини халюцинации

24.09.201301051

На всеки се е случвало при ветровита буря да се почувства тревожен без видима причина, а звуците на силния вятър да не му позволяват да заспи с часове.

Буря - Народни поверия за люта зима

Народни поверия за люта зима

04.09.201304199

Наскоро кестените във Варна разцъфнаха за втори път тази година. Това според народните вярвания е знак, че идващата зима ще бъде необичайно студена.

Буря - Предвещания за времето по облаците и мъглата

Предвещания за времето по облаците и мъглата

11.03.201301122

По облаците и мъглата може да се предсказва времето. Ако сутрин над водата има мъгла, времето през деня ще е хубаво. Ако мъглата се вдига от водата нагоре, очаква се дъжд и буря.

Буря - Предвещания за времето по въздуха и вятъра

Предвещания за времето по въздуха и вятъра

04.02.201301428

По въздуха и вятъра може да се предвещава какво ще бъде времето. При вятър в следобедните часове се очаква рязко влошаване на времето на другия ден.

На текущата подстраница ще се натъкнеш на последните теми и статии относно Буря. Редакторският ни екип се старае да добавя постоянно разнородни материали за Буря. Пишете ни ако имате коментари или критика, ще се радваме да разширим събраните материали за Буря. Съновник.бг - портал за сънища, загадки, мистерии и Буря. Буря, снимки и мнения.