Най-смъртоносните болести в човешката история

Най-смъртоносните болести в човешката история

Колкото и кръвожадно същество да е човекът и каквито и войни да е водил срещу себеподобните си, най-големият палач на човешката раса са смъртоносните болести.

1

Бубонна чума

Бубонна чума - Новите текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко касещо Бубонна чума. Нашите статии за Бубонна чума от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Бубонна чума.
Бубонна чума - Черната смърт убива половин Европа

Черната смърт убива половин Европа

06.04.2013723954

Зловеща болест отнася половината от населението на Европа и почти 10 процента от населението в световен мащаб през 14 век. Това е най-смъртоносната и първата в световен мащаб пандемия.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...