Чудо на чудесата! Жена е бременна вече 17 месеца

Чудо на чудесата! Жена е бременна вече 17 месеца

1

Жена от китайската провинция Хунан е на път да постави рекорд по най-дълга бременност.

1

Бременност

Бременност - Последните текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Бременност. Нашите статии за Бременност от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Бременност.
Бременност - Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

08.01.2016317422

Според народните поверия ако коремът на майката е заострен в предния край, тя ще роди момче. Ако външността на майката не се променя по време на бременността и тя става по-красива, бебето й ще бъде от мъжки пол.

Бременност - Лекари съобщиха на 100-годишна британка, че е бременна

Лекари съобщиха на 100-годишна британка, че е бременна

18.08.201503508

Неочаквано стогодишната британка Дорис Ейлинг получи радостната, но невъзможна да е истина вест, че е бременна. Куриозната случка се разигра в началото на месец юли тази година.

Бременност - Бременна жена износва бебе почти две години

Бременна жена износва бебе почти две години

22.06.201506862

Анджи Делора разказва още, че медицинските специалисти са очаквали бременността да протече с месец или два повече от нормалното. Тя обаче отнела на жената почти две години.

Бременност - Извадиха 36-годишен зародиш от тялото на индийка

Извадиха 36-годишен зародиш от тялото на индийка

31.08.201403821

Лекарски екип оперира възрастна жена и извади от нея скелет на фетус, останал в тялото ѝ цели тридесет и шест години. Това може би е най-дългата извънматочна бременност, с която медиците са се сблъсквали досега.

Бременност - Ритуали за забременяване

Ритуали за забременяване

27.03.2014013091

В древността забременяването е било свещен процес, за който са били необходими определени ритуали. Не са съществували модерни лекарства и видеозон - всичко се е базирало на културното наследство, оставено от прадедите.

Бременност - Сънувате, че сте бременна?

Сънувате, че сте бременна?

15.04.2013020183

Ако наистина сте бременна, този сън отразява Вашите притеснения относно бременността. Жените обикновено сънуват пухкави животни, цветя, плодове и вода.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...