Чудо на чудесата! Жена е бременна вече 17 месеца

Чудо на чудесата! Жена е бременна вече 17 месеца

1

Жена от китайската провинция Хунан е на път да постави рекорд по най-дълга бременност.

1

Бременност

Бременност - Последните текстове и публикации. Мистерии, загадки и всичко свързано с Бременност. Нашите статии за Бременност от древността до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Бременност.
Бременност - Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

Поверия за определяне на бъдещия пол на детето

08.01.2016317263

Според народните поверия ако коремът на майката е заострен в предния край, тя ще роди момче. Ако външността на майката не се променя по време на бременността и тя става по-красива, бебето й ще бъде от мъжки пол.

Бременност - Лекари съобщиха на 100-годишна британка, че е бременна

Лекари съобщиха на 100-годишна британка, че е бременна

18.08.201503485

Неочаквано стогодишната британка Дорис Ейлинг получи радостната, но невъзможна да е истина вест, че е бременна. Куриозната случка се разигра в началото на месец юли тази година.

Бременност - Бременна жена износва бебе почти две години

Бременна жена износва бебе почти две години

22.06.201506772

Анджи Делора разказва още, че медицинските специалисти са очаквали бременността да протече с месец или два повече от нормалното. Тя обаче отнела на жената почти две години.

Бременност - Извадиха 36-годишен зародиш от тялото на индийка

Извадиха 36-годишен зародиш от тялото на индийка

31.08.201413809

Лекарски екип оперира възрастна жена и извади от нея скелет на фетус, останал в тялото ѝ цели тридесет и шест години. Това може би е най-дългата извънматочна бременност, с която медиците са се сблъсквали досега.

Бременност - Ритуали за забременяване

Ритуали за забременяване

27.03.2014212790

В древността забременяването е било свещен процес, за който са били необходими определени ритуали. Не са съществували модерни лекарства и видеозон - всичко се е базирало на културното наследство, оставено от прадедите.

Бременност - Сънувате, че сте бременна?

Сънувате, че сте бременна?

15.04.2013120070

Ако наистина сте бременна, този сън отразява Вашите притеснения относно бременността. Жените обикновено сънуват пухкави животни, цветя, плодове и вода.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани теми и публикации за Бременност. Нашият екип се стреми да публикува често разнообразни текстове на тема Бременност. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Бременност. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Бременност. Бременност, съвети и класации.