Осем открития, които могат да променят живота ви!

Осем открития, които могат да променят живота ви!

Редица световни експерти определят последното десетилетие като златно време за медицината. Само за този кратък период от време учените изобретиха медицинска технология, която дори в началото на това десетилетие изглеждаше като научна фантастика.

1

Бионично око

Бионично око - Последните теми и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Бионично око. Нашите статии за Бионично око от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Бионично око.
Бионично око - Бионично око помага на прогледнем

Бионично око помага на прогледнем

07.01.201401891

В света има стотици милиони незрящи. Всяка година те очакват развитието на различни клинични тестове и техните резултати. През изминалата година два австралийски екипа работеха независимо върху създаването на зрителен имплант.

Бионично око - Какво взаимства биониката от морските обитатели

Какво взаимства биониката от морските обитатели

13.05.20130951

Малко известно е, че още през 1970 година двама американски студенти - Ховарт Алберти и Ернест Джекет от Мичиганския университет, правят успешен опит в създаването на подводница, имитираща движението на морския скат.

Бионично око - Какво взаимства биониката от животните

Какво взаимства биониката от животните

10.05.201301297

Биониката е тясно свързана с биологията, физиката, химията, кибернетиката и инженерните науки. И всички раздели на биониката заимстват своите модели от природата и животните

Бионично око - Бионика - от природата към технологиите

Бионика - от природата към технологиите

18.04.201302547

Родоначалник на биониката е Леонардо да Винчи. Неговите чертежи и схеми на летателните апарати са били въз основа на структурата на крило на птица. И ден днешен, в съвремието ни, от рисунки на Леонардо да Винчи многократно се извършват симулации.