Магически билки, с които да се избавите от кошмарите

Магически билки, с които да се избавите от кошмарите

Кошмарите са терзание както на мъжете, така и на жените и могат сериозно да влошат не само качеството на съня ни, но и въобще нашия живот. Затова трябва да се предотвратят възможно най-бързо.

1

Билки

Билки - Новите текстове и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Билки. Материали за Билки от Средновековието до днес. Феномени, загадки, паранормални събития и Билки.
Още за Билки на посочения линк
Билки - Любовни елексири

Любовни елексири

15.04.2013112185

Любовните еликсири имат свойството да притеглят като магнит противоположния пол. Някои от тях омайват с аромата си, други трябва да бъдат изпити, за да се осъществи вълшебното им действие.

Билки - Магията в подправките

Магията в подправките

23.01.2013415889

Магията представлява заклинания върху рецепти, които обикновено включват билки, подправки и растения. Ще се учудите колко много от подправките в кухненския ви шкаф могат да се използват за направата на магия.

Билки - Предметите на силата

Предметите на силата

08.09.201154919

Различни предмети на силата са помагали на жреците и магьосниците да получават дара на видението и изцелението. Вие можете да получите прекрасни сънища с възглавница с билки.

Билки - Как да се справим с безсънието

Как да се справим с безсънието

22.01.201103995

Ако страдате от безсъние, не посягайте веднага към хапчетата. Отвара от мента и от лайка, както и отвара от целина помагат срещу безсъние. Бананите, пуешкото месо и медът действат приспиващо.