Бенките са признак за дълъг живот

Бенките са признак за дълъг живот

8

Според учени хората с повече бенки, имат по-дълъг живот. Има различни тълкувания, вярвания и гадания за разположението на бенките по тялото.

1

Бенки

Бенки - Последните теми и статии. Мистика, загадки и всичко свързано с Бенки. Любопитни статии за Бенки от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Бенки.
Бенки - Значението на бенките по лицето

Значението на бенките по лицето

19.04.20131974615

От незапомнени времена се смята, че бенките на лицето имат определен смисъл. Теории относно значението на бенките. Бенка от лявата страна на лицето показва човек с сила и решителност.

Бенки - Значение на бенките в митологията

Значение на бенките в митологията

02.06.2012624865

Смята се, че бенките по тялото имат значения и те символизират добра или лоша съдба. Повечето от вярващите в смисъла и значението им са китайските даоисти, които смятат бенката като признак на добър или лош късмет.

Бенки - Значението на бенките

Значението на бенките

13.05.2012323645

Смята се, че бенките символизират различни неща взависимост от това дали са разположени върху женско или мъжко тяло. Ако жената има бенка в ъгъла на окото, това е знак, че е със спокоен характер.

Бенки - Бенките по твоето тяло и какво означават те

Бенките по твоето тяло и какво означават те

27.03.20122942019

Подробна информация за бенките по твоето тяло. Бенка във формата на котката е знак, че притежателят и има магически сили. Бенка във вид на звезда, е много рядък и щастлив знак.

Бенки - Бенките са рани от предишен живот

Бенките са рани от предишен живот

03.08.20114380156

Бенките са рани от предишен живот, които са били на същите места по тялото. Бенките на лицето провокират човек към безразсъдни постъпки, бенка на гърдите обрича на любовни мъки.

Бенки - Бенките показват характера

Бенките показват характера

13.11.20101751706

По разположението на бенките може да се тълкува човешкият характер и съдба. Приема се, че колкото е по-голяма бенката, толкова е по-важна ролята.

Бенки - Бенка като огън е знак за луда ревност

Бенка като огън е знак за луда ревност

27.05.201004418

Мъжете, които имат бенка във вид на пламтящ огън, са луди ревнивци. Жените с такава бенка са готови да извършат безумие, за да са в центъра на вниманието и зарязват децата си заради любовник.

Бенки - Бенки като луна имат хората с дарба

Бенки като луна имат хората с дарба

10.01.201098529

Хора, които имат бенка, кръгла като луна, в дясната част на тялото си, имат дар на ясновидци и предвиждат бъдещето. Още когато са деца, възрастните ги търсят за съвети.

Бенки - Вещиците ги обръсвали и събличали до голо

Вещиците ги обръсвали и събличали до голо

08.01.2010313449

През Средновековието доказвали, че една жена е вещица, като я обръсвали до голо. Най-малката бенка върху тялото на жената също се смятала за знак, който я уличавал във вещерство.

Бенки - Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

Бенка във вид на кръст предсказва изпитания

05.12.200903078

Бенки във вид на кръст е предсказание за тежки изпитания, които предстоят на притежателя им. Кръстът на гърдите предвещава несподелена любов, а на гърба – предателство от близки приятели.

На тази подстраница ще се натъкнеш на подбрани любопитни теми и публикации относно Бенки. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Бенки. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Бенки. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Бенки. Бенки, снимки и класации.