Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

Аспекти на планетите сеят конфликти и бедствия днес

0

Два негативни аспекта между планетите между Венера и Сатурн и Слънцето и Уран предвещават големи тревоги, свързани с общуването между хората, и възприемането на емоциите в края на седмицата.

1

Бедствия

Бедствия - Последните теми и материали. Необясними явления, загадки и всичко относно Бедствия. Материали за Бедствия от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Бедствия.
Бедствия - Десет бедствия, които могат да унищожат човечеството

Десет бедствия, които могат да унищожат човечеството

27.03.201501690

Експерти от Института за бъдещето на човечеството към Оксфордския университет и фондация Глобални предизвикателства обявиха най-вероятните причини за края на света.

Бедствия - Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

Квадратът Уран-Плутон вещае бунтове и катаклизми

31.07.201313935

Звездите могат да ни дадат отговор за идните дни. По последни данни квадратът, който образуват Уран и Плутон, може да ни разкрие повече за бедствията и катастрофите, които са все по-изявени в световен план.

Бедствия - Изгубеният град на хората-гущери

Изгубеният град на хората-гущери

04.04.201347815

Често срещан мотив в песнопенията и преданията на индианските племена Тонгва и Чумаши, коренни жители на този район на Америка, е историята за хората-гущери, които са живеели по тези земи.

Бедствия - Нострадамус – предсказания и скептицизъм

Нострадамус – предсказания и скептицизъм

04.02.2012210019

Скептиците считат, че репутацията на Нострадамус като пророк в голяма степен се дължи на привържениците му в наши дни, които обвързват думите му със събития.

Бедствия - Най-опасните места на планетата

Най-опасните места на планетата

14.08.201115302

Едно от най-опасните места на планетата е езерото Ниос в Камерун, на дъното на което изригва въглероден двуокис. Спящи вулкани дебнат Неапол, земетресения заплашват Ява и Суматра.

Бедствия - Идва Суперлуние! Чакат ли ни катаклизми?!

Идва Суперлуние! Чакат ли ни катаклизми?!

13.03.20111711837

На 19 март ни предстои да преживеем явление, което според някои е свързано с неизбежни катаклизми. Есетственият спътник на Земята, Луната, ще ни приближи на най-близкото разстояние от 1992 г. насам.

Бедствия - Какво представлява циклонът?

Какво представлява циклонът?

07.02.201103719

Циклоните, които се въртят в посока, обратна на часовника, се наричат урагани или тайфуни. Циклоните засягат най-вече крайбрежните райони, а т. н. глобално затопляне може да влоши нещата.

Бедствия - Как се ражда цунамито

Как се ражда цунамито

22.11.201014229

Подводните земетресения и бедствия на океанското дъно предизвикват огромните вълни, които се движат с 50 до 1000 километра в час и са известни като цунами. Не всяко земетресение предизвиква цунами.

Бедствия - Най-популярните научни митове

Най-популярните научни митове

30.08.201024341

Сред най-популярните научни митове, които са развенчани, са твърдението, че мълнията не удря никога на едно и също място, както и че животните предсказват стихийни бедствия.

Бедствия - Разтърсващи факти за торнадото

Разтърсващи факти за торнадото

29.04.201029043

Ако искате да се скриете от торнадо, а то ви завари в колата ви, излезте веднага и намерете подслон на ниско място. Не се крийте под мост - там торнадотото ще ви намери лесно. Бедствия и стихии.

На текущата подстраница ще намериш последните любопитни теми и публикации на тема Бедствия. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно разнообразни текстове относно Бедствия. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Бедствия. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Бедствия. Бедствия, идеи и класации.