Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

0

Бактерии с фрагменти, свързани с бубонната чума и антракса, откриха в метрото на световния мегаполис Ню Йорк. Наличието на смъртоносните микроби е забелязано след специално проучване на учените от американския университет Корнел.

1

Бактерии в метрото на Ню Йорк

Бактерии в метрото на Ню Йорк - Последните текстове и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Бактерии в метрото на Ню Йорк. Нашите статии за Бактерии в метрото на Ню Йорк от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални явления и Бактерии в метрото на Ню Йорк.

В Съновник.бг на тази подстраница ще намериш най-новите любопитни теми и статии относно Бактерии в метрото на Ню Йорк. Нашият екип се старае да публикува често разнообразни материали на тема Бактерии в метрото на Ню Йорк. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Бактерии в метрото на Ню Йорк. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Бактерии в метрото на Ню Йорк. Бактерии в метрото на Ню Йорк, съвети и класации.