Заразите, които уж идват от Космоса

Заразите, които уж идват от Космоса

0

В последните години става все по-популярна теорията, че семената на живота може да са донесени на Земята от връхлетели върху нея метеори. Името на тази теория е панспермия и ако е истина, тя може да отговори на много въпроси. . .

1

Бактерии

Бактерии - Актуални заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Бактерии. Нашите статии за Бактерии от древността до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Бактерии.
Бактерии - Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

Нещо страшно се задава изпод топящите се ледове в Сибир

21.08.201601349

С бързите темпове, с които се топи замръзналата тундра на Сибир, може да се пусне отново на воля старашният вирусъ, който се съдържа в замръзналите трупове на хората, станали жертви на страшната болест преди 120 години

Бактерии - Науката не познава 99.9 процента от живите организми на Земята!

Науката не познава 99.9 процента от живите организми на Земята!

28.05.20160241

Според най-изчерпателната оценка на живота на Земята, излязла официално в научните среди, на нашата планета живеят един трилион вида. Това е най-малко 100 хиляди пъти по-голяма бройка от досега приетата, че съществува на Земята.

Бактерии - Бактерии избили почти цялото население на Америка през 15 век

Бактерии избили почти цялото население на Америка през 15 век

06.04.20160612

Мащабно изследване на учените от австралийския университет Аделайт показа, че оригиналното население на Северна и Южна Америка е били почти напълно унищожено през 15-ти век.

Бактерии - Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

Смъртоносни бактерии нападат планетата ни!

02.12.201511154

Неуловима бактерия напада планетата ни. Опасният микроорганизъм вече е открит в животни и проби от болни хора.

Бактерии - Бактерия от Витоша ще преобърне световната медицина

Бактерия от Витоша ще преобърне световната медицина

03.11.201515531

Екип от български и японски учени са намерили на Витоша рядка и безценна бактерия, която може да предизвика истинска революция в световната медицина

Бактерии - До 20 г бактерии-корабоядци ще погълнат Титаник

До 20 г бактерии-корабоядци ще погълнат Титаник

23.05.20150844

Според научно изследване станалият вече легендарен кораб Титаник напълно ще изчезне в близките двадесет години. Причината са малко известни на науката бактерии, които живеят на морското дъно и се хранят с ръжда.

Бактерии - Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

Метрото на Ню Йорк бъка от опасни бактерии на чума и антракс

09.02.20150764

Бактерии с фрагменти, свързани с бубонната чума и антракса, откриха в метрото на световния мегаполис Ню Йорк. Наличието на смъртоносните микроби е забелязано след специално проучване на учените от американския университет Корнел.

Бактерии - Бактерии-мутанти се множат в пречиствателни станции

Бактерии-мутанти се множат в пречиствателни станции

11.02.201401050

Супер-бактерии не само оцеляват след процеса на обработка, но се размножават и предават опасния си товар“. Това са установили тестове, проведени в две станции за пречистване на отпадни води в Северен Китай показаха.

Бактерии - Марсианците са дишали водород?

Марсианците са дишали водород?

11.06.201301973

Ако Марс крие под повърхността си по-топли температури и вода в течно състояние, е напълно възможно марсиански форми на живот, които дишат водород, да процъфтяват и да се развиват.

Бактерии - Смъртоносна радиация заплашва първите пионери на Марс

Смъртоносна радиация заплашва първите пионери на Марс

05.06.201301303

Първите смелчаци, които се осмелят да се отправят на пътешествие до Марс са заплашени от почти смъртоносни дози космическа радиация.

На тази подстраница ще попаднеш на избрани материали и статии за Бактерии. Нашият екип се старае да публикува често различни материали на тема Бактерии. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Бактерии. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Бактерии. Бактерии, съвети и отзиви.