Ахил може да е бил българин

Ахил може да е бил българин

11

Древни керамични плочки от преди 16 века могат да се окажат неоспоримо доказателство, че древногръцкият герой Ахил всъщност е бил българин.

1

Ахил

Ахил - Последните заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко за Ахил. Любопитни статии за Ахил от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Ахил.
Ахил - Александър Македонски по пътя на славата

Александър Македонски по пътя на славата

02.04.201333457

На 20-годишна възраст Александър е коронясан. Когато седнал на трона, той наследил велика армия и сериозни политически вълнения. Александър Македонски е един от най-великите пълководци

Ахил - Митът за троянската война

Митът за троянската война

23.02.2012919046

Митът за троянската война е един от най-известните. Хубавата Елена става повод за война между гърците и троянците. Една легенда за Ахил, Хектор, Агамемнон и хубавата Елена.

Ахил - Детството и успеха на Александър Македонски

Детството и успеха на Александър Македонски

17.09.201057861

Александър Велики: един от най-необикновените и загадъчни войни на всички времена. Историята на Александър Македонски в Елада, баща му цар Филип, майка му Олимпияда и Троянската война.

В актуалната подстраница ще откриеш подбрани любопитни теми и публикации относно Ахил. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Ахил. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Ахил. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Ахил. Ахил, снимки и класации.