Десет признака, че сте типичният Скорпион

Десет признака, че сте типичният Скорпион

Скорпионът е вторият воден знак в хороскопа, което го прави много интуитивен и силно емоционален. Освен това е фиксиран знак – знае какво иска, как да го постигне и как да го задържи.

1

Асцендент

Асцендент - Актуални заглавия и материали. Мистика, загадки и всичко относно Асцендент. Любопитни статии за Асцендент от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Асцендент.
Асцендент - Разберете дали връзката ви има бъдеще според астрологията!

Разберете дали връзката ви има бъдеще според астрологията!

08.09.2016012128

Освен да внесе яснота за характера и потенциала ви, астрологията може да ви помогне да разберете дали с половинката ви е писано да сте заедно и ще издържи ли връзката ви изпитанието на времето.

Асцендент - Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

Как ще се повлияе Сатурн в Стрелец на зодиите

19.09.201506015

От 18 септември Сатурн ще се движи в Стрелец за период от 2 години. Според астрологията тази позиция на планетата ще повлияе на пътуванията зад граница, контактите и други сфери, покровителствани от Стрелец.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Водолей

Житейската съдба на асцендент Водолей

13.07.201503076

Всяка зодия има своя асцендент. Той се определя от датата и часа на раждане. Хората с асцендент Водолей са изключително индивидуални, със силен дух и буден ум.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Риби

Житейската съдба на асцендент Риби

06.07.201502516

Хората, които попадат под асцендент Риби, притежават характерна загриженост за околните. Те са изключително чувствителни и авантюристично настроени към света и хората около тях.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Близнаци

Житейската съдба на асцендент Близнаци

05.07.201502850

Ако асцендентът ви е Близнаци, първоначалната представа, която получават хората, щом ви видят, е за много енергичен човек.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Телец

Житейската съдба на асцендент Телец

04.07.201502867

Асцендентът влияе силно върху съдбата на хората, независимо от зодията им. Асцендентът е знакът, който е проява на вашите качества пред обществото.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Козирог

Житейската съдба на асцендент Козирог

30.06.201503324

Ако асцендентът ви е Козирог, то вие сте свикнали да получавате всичко, което си поставите за цел. Волята за успех е водеща, в комбинация с постоянство и стриктна последователност.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Стрелец

Житейската съдба на асцендент Стрелец

27.06.201503873

Великодушни, позитивни, усмихнати – все качества на хората с асцендент Стрелец. Любими в живота им са предизвикателствата.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Скорпион

Житейската съдба на асцендент Скорпион

21.06.201507136

За хората с асцендент Скорпион са характерни уникално присъствие на духа, неподправен оптимизъм и непоколебима същност. Животът им е изключително успешен и често се превръщат в опора за околните.

Асцендент - Житейската съдба на асцендент Везни

Житейската съдба на асцендент Везни

20.06.201505309

Ацсендент Везни държи на основното, заложено в него – справедливостта. Хората с този асцендент се характеризират с открит характер и вродена дипломатичност.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...