Съдбата на зодия Риби

Съдбата на зодия Риби

33

Рибите са с ярка индивидуалност. Независими и често предпочитащи да останат в периферията на събитията. Представителите на този знак са проницателни и това силно впечатлява околните.

1

Астрологични знаци

Астрологични знаци - Актуални заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко за Астрологични знаци. Любопитни статии за Астрологични знаци от древността до наше време. Феномени, загадки, паранормални събития и Астрологични знаци.
Астрологични знаци - Съдбата на зодия Водолей

Съдбата на зодия Водолей

28.03.201374125175

Водолеите трябва да се усамотят и да размислят винаги преди да действат. Ако изчакат гласа на вътрешния разум, никога няма да сбъркат.

Астрологични знаци - Съдбата на зодия Стрелец

Съдбата на зодия Стрелец

27.03.201366100905

Стрелците трябва да действат винаги според разума си. Чувството за справедливост ги вдъхновява. Стрелците са честни, откровени и смели. Изглеждат интровертни, но не са скъперници и егоисти.

Астрологични знаци - Съдбата на зодия Скорпион

Съдбата на зодия Скорпион

25.03.201353169357

Силата на Скорпиона е динамична. Те са способни да подчиняват слабите на волята си и упорито преследват целта си.

Астрологични знаци - Съдбата на зодия Везни

Съдбата на зодия Везни

23.03.201368121709

Везните трябва да се научат да бъдат толкова безгрижни и да реагират на чуждите влияния, за да не допускат да властват над вас.

Астрологични знаци - Съдбата на зодия Лъв

Съдбата на зодия Лъв

21.03.20131150393

Съдбата на Лъвовете е да бъдат лидери, да ръководят, да организират. Те могат да намерят подходящите хора за всяка работа, които не само ще я свършат, но и ще са благодарни на Лъва за това.

Астрологични знаци - Съдбата на зодия Близнаци

Съдбата на зодия Близнаци

02.03.20132572483

Близнаците често са или много преуспяващи, или мизерстващи. Съдбата им зависи изцяло от решенията, които вземат. Енергия им е по-скоро умствена, отколкото физическа, затова те трябва да се грижат повече за образованието си.

На актуалната страница ще намериш най-новите материали и статии за Астрологични знаци. Редакторският ни екип се старае да въвежда редовно различни материали относно Астрологични знаци. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Астрологични знаци. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Астрологични знаци. Астрологични знаци, идеи и отзиви.