Откриха тайна стая с нацистки артефакти! Дали са на д-р Менгеле?

Откриха тайна стая с нацистки артефакти! Дали са на д-р Менгеле?

0

Полицията в Аржентина откри тайна стая, пълна с нацистки артефакти. Ценните предмети са били скрити в тайник в най-обикновено жилище, намиращо се в близост до столицата Буенос Айрес.

1

Артефакти

Артефакти - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко относно Артефакти. Материали за Артефакти от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Артефакти.
Артефакти - Отлично запазена опашка хвърля нова светлина за динозаврите

Отлично запазена опашка хвърля нова светлина за динозаврите

09.12.20160471

Опашка на динозавър на около 99 милиона години, запечатана в кехлибар, е била случайно намерена в Мианмар. До историческото откритие е стигнал местен жител, който искал да продаде кехлибара.

Артефакти - Парче алуминий на 250 века доказва съществуването на извънземни

Парче алуминий на 250 века доказва съществуването на извънземни

30.11.201611419

Парче алуминий, изглеждащо, че е преминало през ръчна изработка, може да се окаже доказателството за съществуването на извънземна цивилизация. Изследвания са установили, че предметът е на повече от 250 хиляди години.

Артефакти - Златно съкровище изникна от тракийска могила край Приморско

Златно съкровище изникна от тракийска могила край Приморско

26.10.20160959

Тракийско съкровище, изработено от чисто злато, беше намерено при археологическа експедиция край Приморско. Златото е било заровено в надгробна могила.

Артефакти - Скъпите археологически открития, които са дело на любители

Скъпите археологически открития, които са дело на любители

05.10.20160231

Въпреки че за някои археологически експедиции са вложени милиони и едни от най-добрите специалисти в областта са посветите времето си в откриването на артефакти, едни от най-скъпите са намерени от любители.

Артефакти - Намериха редки археологически находки на дъното на Черно море

Намериха редки археологически находки на дъното на Черно море

27.09.20160755

Археологическият проект Черно море откри редки артефакти по време на най-мащабното изследване на западната част на морското дъно.

Артефакти - Забранената археология: Историята не е наред!

Забранената археология: Историята не е наред!

28.07.201611310

Историята определено не е наред. Има редица артефакти и факти, които коренно променят историческата картина за произхода на човечеството. Те обаче често биват игнорирани от учените.

Артефакти - Най-голямата викингска брадва изникна в Дания

Най-голямата викингска брадва изникна в Дания

23.07.20160330

Най-голямата смъртоносна викингска брадва бе открита в Дания. Тя се е появила при в разкопан гроб на могъща двойка от 10-ти век.

Артефакти - Чинията на Ной - уникалната българска находка, която ще преобърне историята!

Чинията на Ной - уникалната българска находка, която ще преобърне историята!

21.06.20160973

Една от най-ценните исторически находки е била открита в България и в момента се съхранява във Варна. Неин откривате е професор Петко Димитров, които казва, че тя може да преобърне научните теории.

Артефакти - Откриха 10 тона монети в древна гробница

Откриха 10 тона монети в древна гробница

16.11.201501797

Наскоро китайски археолози откриха повече от два милиона медни монети в древна гробница, намираща се в района на град Нанчанг, Китай. Установено е, че монетите са на повече от 2000 години. По тях има китайски йероглифи

Артефакти - Тайните на свещения Граал

Тайните на свещения Граал

25.10.201512352

Свещеният Граал е тайнствен християнски артефакт, който вълнува хората от векове. Търсенето му е започнало след смъртта на Исус Христос и оттогава хора от различни места по света го търсят упорито. Има много легенди, свързани със свещения Граал.

На текущата подстраница ще попаднеш на избрани заглавия и публикации на тема Артефакти. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Артефакти. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Артефакти. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Артефакти. Артефакти, идеи и потребителски оценки.