Градът на хилядата и една църкви – изгубеният град Ани

Градът на хилядата и една църкви – изгубеният град Ани

Наричан в миналото Градът на четиридесетте порти, а понякога и Градът на хилядата и една църкви, древната столица на Армения Ани е най-голямото свидетелство за трагичната история на арменците.

1

Армения

Армения - Най-новите текстове и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Армения. Любопитни статии за Армения от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Армения.
Армения - Откриха най-старата обувка - на 5000 години

Откриха най-старата обувка - на 5000 години

12.06.201075657

На колко години мислите, че може да е най-старата обувка в света? Оказа се, че на 5500! Археолози откриха находката в пещера в Армения. Мокасинът е направен от кожа.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...