Днес трябва да почерпят всички с името Орлин

Днес трябва да почерпят всички с името Орлин

0

Днес имен ден празнува едно от най-силните имена. Това е Орлин. Името идва от орел и е символ за дълголетие, прозорливост, сила и мощ.

1

Апостоли

Апостоли - Най-новите заглавия и материали. Мистерии, загадки и всичко за Апостоли. Любопитни статии за Апостоли от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Апостоли.
Апостоли - От днес започва Светлата седмица

От днес започва Светлата седмица

17.04.201702185

От първия ден след Великден, който винаги е понеделник, започва Светлата седмица, в който се отдава почит на Христовите апостоли и Дева Мария.

Апостоли - Всеки с име Тихомир и Тихомира празнува имен ден днес

Всеки с име Тихомир и Тихомира празнува имен ден днес

04.01.20170665

На 4 януари имен ден празнуват всички, които носят славянското име Тихомир и Тихомира. Името е образувано от думите тих и мир, като се вярва, че носи спокоен и смирен живот на своите притежатели.

Апостоли - Днес е Андреевден - празникът на покровителя на мечките

Днес е Андреевден - празникът на покровителя на мечките

30.11.201612986

На 30 ноември българската православна църква почита паметта на Свети апостол Андрей Първозвани, а народният календар отбелязва днешния ден като Андреевден.

Апостоли - Християните почитат Тома Неверни днес

Християните почитат Тома Неверни днес

06.10.20160866

На 6 октомври православната църква почита паметта на апостол Тома Неверни. В Новия завет той е единственият от учениците на Исус Христос, който се е усъмнил в неговото възкръсване

Апостоли - Това е цялото меню, сервирано на Тайната вечеря

Това е цялото меню, сервирано на Тайната вечеря

26.03.201602175

Тайната вечеря вече не е толкова тайна, след като и последният момент от митичното събитие бе възстановен, а именно – с какво са се хранили Исус Христос и 12-те апостоли.

Апостоли - Лечебна прах от Йоан Богослов бе намерена край Бургас

Лечебна прах от Йоан Богослов бе намерена край Бургас

30.03.20150829

Лечебна прах от Йоан Богослов – един от апостолите на Исус Христос, бе намерена край Бургас, съхранявана в ампула. Откритието потвърди и директорът на НИМ Божидар Димитров.

Апостоли - Гробницата на Свети Филип е открита в Турция

Гробницата на Свети Филип е открита в Турция

07.04.201301744

Заобиколен от 12 от най-верните си последователи, Иисус е изял последната си вечеря преди да бъде предаден, заловен и разпънат на кръст. Гробницата на един от тях - Апостол Филип беше открита в Турция.

В актуалната страница ще намериш избрани заглавия и публикации относно Апостоли. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Апостоли. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Апостоли. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Апостоли. Апостоли, снимки и потребителски оценки.