Над 5000 езика ще изчезнат около 2115

Над 5000 езика ще изчезнат около 2115

0

Група американски учени твърдят, че към 2115 година ще изчезнат повече от 5000 езика. Те са изчислили, че дотогава от близо шестте хиляди езика, на които се говори на Земята, повече 5000 от тях ще изчезнат.

1

Английски език

Английски език - Новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Английски език. Материали за Английски език от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Английски език.
Английски език - Дете-чудо от София само научило английски език

Дете-чудо от София само научило английски език

26.05.201455774

6-годишният Антон Кремов успя да впечатли с любознателността си, като доказа, че съвсем сам е научил английски език. Малката на момчето уверява, че той сам е проявил интерес да се образова и неговите способности не са резултат от родителски амбиции.

На актуалната подстраница ще се натъкнеш на избрани заглавия и статии относно Английски език. Нашият екип се старае да публикува често разнородни материали на тема Английски език. Пишете ни ако имате коментари или въпроси, ще се радваме да разширим събраните материали за Английски език. Съновник.бг - портал за интерпретиране на сънища, загадки, мистерии и Английски език. Английски език, съвети и мнения.