Над 5000 езика ще изчезнат около 2115

Над 5000 езика ще изчезнат около 2115

Група американски учени твърдят, че към 2115 година ще изчезнат повече от 5000 езика. Те са изчислили, че дотогава от близо шестте хиляди езика, на които се говори на Земята, повече 5000 от тях ще изчезнат.

1

Английски език

Английски език - Новите текстове и статии. Мистерии, загадки и всичко относно Английски език. Материали за Английски език от вековете до днес. Феномени, древни цивилизации, паранормални събития и Английски език.
Английски език - Дете-чудо от София само научило английски език

Дете-чудо от София само научило английски език

26.05.201455888

6-годишният Антон Кремов успя да впечатли с любознателността си, като доказа, че съвсем сам е научил английски език. Малката на момчето уверява, че той сам е проявил интерес да се образова и неговите способности не са резултат от родителски амбиции.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...