По необяснима причина хора в Масачузетс губят паметта си масово

По необяснима причина хора в Масачузетс губят паметта си масово

Няколко случая на необяснима амнезия учудиха лекарите в американския щат Масачузетс. 14 души са потърсили помощ, след като по загадъчен начин загубили паметта си.

1

Амнезия

Амнезия - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Амнезия. Любопитни статии за Амнезия от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Амнезия.
Амнезия - Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

19.03.201445532

Всеки човек също може да бъде хипнотизиран, въпросът е в каква степен. Някои хора наистина са по-податливи към хипноза от други.

Амнезия - Проектът Манджурски кандидат

Проектът Манджурски кандидат

27.08.201312085

Филмът Манджурски кандидат от 1953 г. показва как може да се извърши едно убийство, след което извършителят да не си спомня нищо. Това се случва след целенасочено причинена амнезия и програмиране на ново поведение.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...