По необяснима причина хора в Масачузетс губят паметта си масово

По необяснима причина хора в Масачузетс губят паметта си масово

0

Няколко случая на необяснима амнезия учудиха лекарите в американския щат Масачузетс. 14 души са потърсили помощ, след като по загадъчен начин загубили паметта си.

1

Амнезия

Амнезия - Последните текстове и статии. Необясними явления, загадки и всичко на тема Амнезия. Любопитни статии за Амнезия от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Амнезия.
Амнезия - Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

Хипнозата помага за лекуване на депресии и неврози

19.03.201445492

Всеки човек също може да бъде хипнотизиран, въпросът е в каква степен. Някои хора наистина са по-податливи към хипноза от други.

Амнезия - Проектът Манджурски кандидат

Проектът Манджурски кандидат

27.08.201312050

Филмът Манджурски кандидат от 1953 г. показва как може да се извърши едно убийство, след което извършителят да не си спомня нищо. Това се случва след целенасочено причинена амнезия и програмиране на ново поведение.

В Съновник.бг на тази страница ще се натъкнеш на последните любопитни теми и публикации относно Амнезия. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Амнезия. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Амнезия. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Амнезия. Амнезия, снимки и класации.