Алиса Лидъл – истинската Алиса в страната на чудесата

Алиса Лидъл – истинската Алиса в страната на чудесата

0

Алиса Лидъл – това е името на момичето, вдъхновило Луис Карол за написването на Алиса в страната на чудесата. Книгата е най-популярната, писана някога от автора.

1

Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата - Актуални теми и публикации. Мистерии, загадки и всичко относно Алиса в страната на чудесата. Любопитни статии за Алиса в страната на чудесата от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Алиса в страната на чудесата.
Алиса в страната на чудесата - Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

Заешка дупка в Англия ще ви отведе в магическо царство отпреди 700 г.

18.03.201702025

Точно като в приказката на Луис Карол Алиса в страната на чудесата, в Шропшир, Англия съществува заешка дупка, която води до вълшебен свят, съществуващ вече 7 века.

В Съновник.бг на тази подстраница ще се натъкнеш на избрани теми и публикации относно Алиса в страната на чудесата. Редакторският ни екип се стреми да добавя често различни текстове относно Алиса в страната на чудесата. Пишете ни ако имате коментари или критики, ще се радваме да разширим събраните материали за Алиса в страната на чудесата. Съновник.бг - портал за тълкуване на сънища, загадки, мистерии и Алиса в страната на чудесата. Алиса в страната на чудесата, идеи и отзиви.