Писмо на Айнщайн до сина му разкрива как да учим успешно

Писмо на Айнщайн до сина му разкрива как да учим успешно

0

На 4 ноември 1915 година Алберт Айнщайн току-що е завършил труда, който ще му донесе световна слава и прозвището Геният – Теорията за относителността. Това той пише писмо до 11-годишния си син, споделяйки му тайната как да научиш нещо.

1

Алберт Айнщайн

Алберт Айнщайн - Най-новите заглавия и статии. Паранормални явления, загадки и всичко на тема Алберт Айнщайн. Нашите статии за Алберт Айнщайн от вековете до наше време. Феноменални истории, древни цивилизации, паранормални явления и Алберт Айнщайн.
Алберт Айнщайн - Предлагали са на Айнщайн поста на президент

Предлагали са на Айнщайн поста на президент

19.02.20170173

Човекът, чието име днес е синоним за гений, на 73-годишна възраст едва не е станал президент на Израел. Тъй като Алберт Айнщайн е евреин, му предлагали поста без провеждане на избори.

Алберт Айнщайн - Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

10.01.20170443

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

Алберт Айнщайн - Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

Айнщайн e прав! Открити са гравитациите вълни, които прогнозира

12.02.201611254

Обявиха на конференция във Вашингтон, че за първи път са успели са засекат гравитационните вълни, които според хипотезата смущават времето и пространството.

Алберт Айнщайн - Най-любопитното за Нобеловите награди

Най-любопитното за Нобеловите награди

06.10.20140711

Тази година Нобеловите награди ще бъдат връчени на 6 октомври. Наградите носят името на техния създател Алфред Нобел и около тяхното връчване винаги е имало любопитни факти.

Алберт Айнщайн - Животът през очите на Алберт Айнщайн

Животът през очите на Алберт Айнщайн

08.07.201412773

През своят житейски път Алберт Айнщайн е направил много за света и думите му са прозорец за хиляди хора. Цял свят се прекланя пред Айнщайн, а самият той се е прекланял пред Учителя Петър Дънов от България

Алберт Айнщайн - На какво се дължи гениалността на Айнщайн

На какво се дължи гениалността на Айнщайн

04.11.201335536

Алберт Айнщайн е известен немски физик–теоретик, философ и писател от еврейски произход. Работил през голяма част от живота си в Швейцария и Съединените щати, той е смятан за един от най-влиятелните и известни учени и интелектуалци за всички времена.

Алберт Айнщайн - Сънищата - послания от нашето подсъзнание

Сънищата - послания от нашето подсъзнание

08.05.2013410599

Учени от Харвард твърдят, че са установили, че когато човек изпадне в трудна ситуация, може да открие най-ефективните методи да излезе от нея по време на сън.

Алберт Айнщайн - Любопитни факти от живота на Айнщайн

Любопитни факти от живота на Айнщайн

25.02.201347027

Смятан за един от най-великите и известни учени, Айнщайн е откривател на множество физически закони, като с пъти е изпреварил учените от своето време. Лицето му е едно от най-разпознаваемите на земното кълбо.

Алберт Айнщайн - Слабостите на гениите

Слабостите на гениите

13.10.201124521

Чарлз Дарвин не искал да се жени, защото смятал, че е загуба на време, макар че да имаш жена е по-добре от това да имаш куче. Айнщайн изневерявал на жена си пет години с братовчедка си.

В актуалната страница ще намериш най-новите материали и статии относно Алберт Айнщайн. Нашият екип се стреми да публикува често любопитни текстове на тема Алберт Айнщайн. Пишете ни ако имате предложения или въпроси, ще се радваме да разширим показаните статии за Алберт Айнщайн. Съновник.бг - сайт за интерпретиране на сънища, загадки, мистика и Алберт Айнщайн. Алберт Айнщайн, съвети и потребителски оценки.