Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

Интелигентните и изобретателни обиди, които останаха в историята

0

От политиците и лидерите до актьорите и писателите, тези хора често са източник на някои от най-големите обиди в историята. Някои от обидите са срещу лица, някои срещу цели групи хора (най-често мъже), а други са по отношение на държави или нации.

1

Актьори

Актьори - Последните заглавия и материали. Необясними явления, загадки и всичко за Актьори. Любопитни статии за Актьори от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Актьори.
Актьори - Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

Творческа личност ли сте? Това означава, че сте и психопат!

02.05.201602732

Всеизвестен факт е, че творческите личности – тези, които се занимават с изкуство, са ексцентрични, дори малко чалнати за обикновените хора. Без значение дали са в сферата на театъра, киното, изобразителното изкуство или фотографията, в тези хора има нещо

Актьори - Театрални страхове и суеверия

Театрални страхове и суеверия

07.05.201301369

Всичко започнало през 1606 г. , когато изпълняващият ролята на лейди Макбет се разболял и се наложило самият Шекспир да го замести. Пиесата не се харесала на публиката и била свалена за повече от 50 години.

Актьори - Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

Звездите в Холивуд: могъщи екстрасенси

24.09.200901691

Актьори от Холивуд имат способности на екстрасенси. Ким Бейсинджър и Джак Никълсън твърдят, че притежават силна енергия и могат да лекуват с ръце.

В актуалната страница ще попаднеш на последните любопитни теми и публикации относно Актьори. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно разнообразни текстове за Актьори. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Актьори. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Актьори. Актьори, снимки и класации.