Сгрешените исторически факти!

Сгрешените исторически факти!

0

Свикнали сме да приемаме всяко историческо твърдение за факт. Оказва се, че едни от всеизвестните твърдения, са чиста проба лъжа. Ето кои са те, както и тяхното опровержение:

1

Адам и ева

Адам и ева - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Адам и ева. Материали за Адам и ева от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Адам и ева.
Адам и ева - Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

29.12.201513558

Истината е, че Исус Христос никога не е говорил срещу секса, но въпреки това църковният морал е проповядва строги правила относно интимността между двама души, посочва репортаж на BBC.

Адам и ева - Ева не е откъснала ябълка

Ева не е откъснала ябълка

22.09.201225987

Никъде в Библията не е описано, че Ева е откъснала от дървото на познанието ябълка. В Библията не е посочен и двадесет и пети декември като датата на раждане на Исус Христос.

Адам и ева - Негри ли са били Адам и Ева?

Негри ли са били Адам и Ева?

23.03.201057873

Райската градина, от която са излезли Адам и Ева, се е намирала в Югозападна Африка. Учените стигнаха до този извод, след като установиха, че бушмените са най-древните хора.

На тази страница ще намериш най-новите заглавия и публикации на тема Адам и ева. Екипът на Съновник.бг се стреми да въвежда редовно любопитни текстове относно Адам и ева. Пишете ни ако имате предложения или критики, ще се радваме да разширим показаните статии за Адам и ева. Съновник.бг - сайт за тълкуване на сънища, загадки, мистика и Адам и ева. Адам и ева, идеи и потребителски оценки.