Сгрешените исторически факти!

Сгрешените исторически факти!

Свикнали сме да приемаме всяко историческо твърдение за факт. Оказва се, че едни от всеизвестните твърдения, са чиста проба лъжа. Ето кои са те, както и тяхното опровержение:

1

Адам и ева

Адам и ева - Най-новите заглавия и материали. Паранормални явления, загадки и всичко относно Адам и ева. Материали за Адам и ева от Средновековието до наше време. Феноменални истории, загадки, паранормални явления и Адам и ева.
Адам и ева - Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

Защо интимността между двама души е табу в църковния канон?

29.12.201513576

Истината е, че Исус Христос никога не е говорил срещу секса, но въпреки това църковният морал е проповядва строги правила относно интимността между двама души, посочва репортаж на BBC.

Адам и ева - Ева не е откъснала ябълка

Ева не е откъснала ябълка

22.09.201226026

Никъде в Библията не е описано, че Ева е откъснала от дървото на познанието ябълка. В Библията не е посочен и двадесет и пети декември като датата на раждане на Исус Христос.

Адам и ева - Негри ли са били Адам и Ева?

Негри ли са били Адам и Ева?

23.03.201057894

Райската градина, от която са излезли Адам и Ева, се е намирала в Югозападна Африка. Учените стигнаха до този извод, след като установиха, че бушмените са най-древните хора.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...