Коя е била Лилит и защо е изтрита от Библията?

Коя е била Лилит и защо е изтрита от Библията?

Старият завет упорито се опитва се да заличи първата жена до Адам, която се появява преди Ева, но е изгонена от Райската градина, защото отказала да се подчинява на първия мъж.

1

Адам

Адам - Актуални теми и материали. Мистерии, загадки и всичко свързано с Адам. Любопитни статии за Адам от вековете до днес. Феномени, исторически факти, паранормални събития и Адам.
Адам - Ева не е откъснала ябълка

Ева не е откъснала ябълка

22.09.201226030

Никъде в Библията не е описано, че Ева е откъснала от дървото на познанието ябълка. В Библията не е посочен и двадесет и пети декември като датата на раждане на Исус Христос.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...