Мистериите на Шамбала

Мистериите на Шамбала

3

Шамбала или Агарта е тайнствена земя, чието точно местонахождение е известно само на малцина посветени. Тя се намира някъде в Хималаите.

1

Агарта

Агарта - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Агарта. Любопитни статии за Агарта от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Агарта.
Агарта - Мистичната статуетка на Буда

Мистичната статуетка на Буда

05.07.201314220

По думите на д-р Бухнер – статуята на Буда с пречупен кръст е първото в света произведение на изкуството изработено от . . . метеорит.

Агарта - Тибетските войни на Хитлер

Тибетските войни на Хитлер

25.06.2013411285

Когато на 25 април 1945г. руските войски нахлуват в Берлин те се натъкват на странна находка. Шестима мъртви тибетци, подредени в кръг лежат на пода, а в средата на този кръг има труп на мъж със зелени ръкавици.

На актуалната страница ще намериш най-новите заглавия и публикации относно Агарта. Редакторският ни екип се стреми да добавя постоянно любопитни текстове за Агарта. Пишете ни ако имате предложения или критика, ще се радваме да разширим показаните статии за Агарта. Съновник.бг - сайт за сънища, загадки, мистика и Агарта. Агарта, снимки и потребителски оценки.