Мистериите на Шамбала

Мистериите на Шамбала

3

Шамбала или Агарта е тайнствена земя, чието точно местонахождение е известно само на малцина посветени. Тя се намира някъде в Хималаите.

1

Агарта

Агарта - Най-новите теми и статии. Паранормални явления, загадки и всичко касещо Агарта. Любопитни статии за Агарта от вековете до наше време. Феноменални истории, исторически факти, паранормални явления и Агарта.
Агарта - Мистичната статуетка на Буда

Мистичната статуетка на Буда

05.07.201314263

По думите на д-р Бухнер – статуята на Буда с пречупен кръст е първото в света произведение на изкуството изработено от . . . метеорит.

Агарта - Тибетските войни на Хитлер

Тибетските войни на Хитлер

25.06.2013411333

Когато на 25 април 1945г. руските войски нахлуват в Берлин те се натъкват на странна находка. Шестима мъртви тибетци, подредени в кръг лежат на пода, а в средата на този кръг има труп на мъж със зелени ръкавици.

Sanovnik bg е българският онлайн съновник за Вашите сънища с постоянно актуализиращ се речник. В подробният съновник можете да намерите тълкуване на сънищата от Нас и нашите читатели. Тъй като сънищата на всеки човек, както и тяхното значение, могат да се различават, съновник.бг не носи отговорност за истинността на тълкуваните сънища или нанесени вреди на трети лица в следствие на публикувани материали в настоящият съновник и портал. Съновник бг е съновник на старите баби, мистерии, феномени и още нещо...